Skoči do osrednje vsebine Republika Slovenija SPOT
Državni portal za poslovne subjekte

Obvezna uporaba SI-PASS na portalu SPOT

Portal SPOT prešel na obvezno prijavo prek SI-PASS

Obveščamo vas, da je portal SPOT s 30. majem 2024 prešel na enotno prijavo prek SI-PASS. Za prijavo v portal in uporabo e-storitev, ki jih omogoča portal SPOT, se prijavite z uporabo gumba: Prijava SI-PASS.       

Sistem SI-PASS omogoča varno spletno prijavo za uporabnike e-storitev javne uprave. Z istim uporabniškim računom SI-PASS se lahko prijavite v portale in e-storitve, ki so priključene na sistem SI-PASS, poleg portala SPOT tudi v eDavke, eUpravo, AJPES, itd.

                                     

Če do sedaj še niste uporabljali sistema SI-PASS, vas za nemoteno uporabo e-storitev in portala SPOT naprošamo, da registracijo v sistemu SI-PASS uredite čimprej. Več informacij na strani: Registracija v sistem SI-PASS.

Prijava in vpis v portal SPOT z drugimi prijavnimi sredstvi, kot npr. smsPASS, e-osebna izkaznica … bodo omogočeni, ko bo na voljo tudi prenovljen portal SPOT. Po načrtih bo prenovljen storitveni del portala SPOT na voljo jeseni 2024.

Za morebitno pomoč pri urejanju registracije v sistem SI-PASS se lahko obrnete tudi na Enotni kontaktni center državne uprave: ekc@gov.si.