Skoči do osrednje vsebine Republika Slovenija SPOT
Državni portal za poslovne subjekte

Slovenian business point portal v novi, sveži podobi

Potem ko je januarja letos osrednji državni portal za poslovne subjekte – portal SPOT zaživel v novi, sveži podobi, je od včeraj naprej na voljo tudi prenovljen portal v angleškem jeziku – Slovenian business point portal. Namenjen je predvsem tujim državljanom za lažje poslovanje v Sloveniji.

Slovenian business point portal, ki je zdaj dosegljiv na naslovu spot.gov.si/en/, tako kot slovenski portal SPOT poleg nove vizualne podobe ponuja preglednejše vsebine in nove funkcionalnosti. Portal nudi informacije o ustanovitvi podjetja in pogojih za poslovanje. Uporabniki bodo našli odgovore na vprašanja, kako odpreti podjetje v Sloveniji, kaj morajo vedeti o davkih, o zaposlovanju, katera dovoljenja potrebujejo za opravljanje dejavnosti in poklicev, in še veliko več. 

Za lažje in hitrejše iskanje informacij je vzpostavljen napreden iskalnik. Po novem bodo uporabniki lahko oddali svoje mnenje ali predloge o portalu in tako pomagali izboljšati uporabniško izkušnjo. Vsebine lahko na prijaznejši način pregledujejo na različnih napravah (mobilni telefoni, tablice, računalniki …).

Več o portalu.

Vabljeni k ogledu.