Skoči do osrednje vsebine Republika Slovenija SPOT
Državni portal za poslovne subjekte

Prilagodite izpis

Filter
Obdobje
Ponastavi

februar 2024

Primeri dobre prakse trajnostno in krožno usmerjenega poslovanja

Vabljeni na brezplačno strokovno spletno delavnico z naslovom: »Primeri dobre prakse trajnostno in krožno usmerjenega poslovanja«, ki bo potekala 28. februarja 2024, od 8.30 do 10.00 ure preko aplikacije ZOOM. Program: Kaj je trajnostno in krožno usmerjeno poslovanje? Pet primerov dobre prakse. Tveganja in izzivi: prelaganje problemov in »greenwashing«. Priložnosti v zvezi s trajnostno in krožno usmerjenim poslovanjem.

na spletu preko aplikacije ZOOM

Davki za začetnike - fizične osebe z dejavnostjo

Finančna akademija FURS organizira brezplačen seminar z naslovom: »Davki za začetnike - fizične osebe z dejavnostjo«. Namenjen je novim davčnim zavezancem in tistim, ki o registraciji dejavnosti še razmišljajo in bi se radi seznanili s pomembnimi informacijami v zvezi z davki in poslovanjem s Finančno upravo.

predavalnica Generalnega finančnega urada, Šmartinska cesta 55, Ljubljana

Zakaj bi bili enaki kot vsi, če lahko drugače nastopimo na trgu?

RCR d.o.o. Zagorje vas vljudno vabi na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Zakaj bi bili enaki kot vsi, če lahko drugače nastopimo na trgu?«, ki bo potekala v sredo, 28. februarja 2024, s pričetkom ob 9.00 uri.

na spletu

marec 2024

Usposabljanje ABC podjetništva 2024

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije, zaradi velikega interesa, ponovno organizira in vabi na brezplačno spletno usposabljanje za podjetnice / podjetnike začetnike.

na spletu preko aplikacije ZOOM

StartUp School: Marketing ali kako osvojiti trg

Cilj delavnice je razumeti osnovne pojme marketinga. Opozoriti in ozavestiti pogoste (usodne) napake, ki jih je smiselno prepoznati in se jim izogniti v fazi postavljanja marketinške strategije. Udeležba je brezplačna.

Inkubator GEA College, Dunajska 156, Ljubljana