Prilagodite izpis

Ponastavi

september 2022

Danes
Predstavitev SIO programov

Poudarek bo na predstavitvi dveh dejavnosti za uspešno rast vsakega startupa, in sicer mentorskega programa in svetovanja ekspertov.

Danes
Poslovanje s Kanado

Bi želeli izvedeti, katere so za vaše podjetje koristi, ki so vključene v celoviti gospodarski in trgovinski sporazum med EU in Kanado (CETA)? Se sprašujete, kako sporazum CETA znižuje tarife ter olajšuje izvoz blaga in storitev?

Danes
Davčni vidik napotitve delavcev v tujino

Priložnosti za delo in poslovanje v tujini je veliko, vendar se je treba na to dobro pripraviti.

Danes
Spoznajmo vse elemente TikToka

Namen dogodka je predstaviti vse elemente in možnosti uporabe TikToka. Dogodek je namenjen podjetnikom in potencialnim podjetnikom.

Danes
Kaj imajo skupnega šport, motivacija in podjetništvo

Ali se mojstri, kot so Luka Dončič, Ivo Boscarol, Marcos Tavares in Iza Login, rodijo ali izgradijo? V Startup Müsliju bosta gosta upokojeni nogometaš Marcos Tavares in mentalni trener Matej Lunežnik.

oktober 2022

Začetek podjetniške poti

V okviru projekta SPOT Svetovanje Gorenjska bodo oktobra začeli izvajanje Usposabljanja ABC podjetništva na Gorenjskem. Usposabljanje je namenjeno vsem potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom.

Reševanje konfliktov v komunikaciji

Kako samozavestno in učinkovito komunicirati, se izogniti nerazumevanju v komunikaciji z nadrejenimi, podrejenimi, sodelavci, poslovnimi partnerji, pridobivati nove posle in sprejemati težke odločitve z obladovanjem čustev oziroma komunikacije z EFT.

ABC podjetništva

Usposabljanje je namenjeno podjetnikom in potencialnim podjetnikom, ki želijo utrditi ali pridobiti znanje na področju podjetništva. Udeleženci bodo znanje pridobivali na vsebinskem in pravnoformalnem področju.

Z digitalnimi orodji večja prodaja in učinek

Na usposabljanju se boste naučili, kako z uporabo digitalnih orodij bistveno prispevati k manjši porabi časa, večji preglednosti in učinkovitosti.

Brez zadreg v podjetništvo

Je bolje odpreti s.p. ali d.o.o.? Katere davke in prispevke bom moral plačevati? Mi lahko kdo pri tem pomaga? Kaj je AJPES in kako si lahko pomagam z njim?

Psihologija pogajanj

Vešči pogajalci vedo, da uspešna pogajanja zahtevajo načrtovanje in strategijo. Predhodno si odgovorijo na ključna vprašanja in se pripravijo na kritične elemente pogajanj. Svoj pogajalski pristop in veščine nenehno brusijo, da v pogajanjih ohranjajo psihološko prednost.

Kako se izogniti poslovnim prevaram

Na delavnici se boste naučili, kako uporabljati podatke, ki so brezplačno na voljo na portalih www.ajpes.si in e-justice.eu.